Metropol Hietaniemi

Metropol Hietaniemi on lounasravintola ja monipuolinen kokous- ja juhlatila kivenheiton päässä Kampin keskuksesta

Metropol Hietaniemi ravintolasali
Metropol Hietaniemi ravintolasali lounasbuffet
Metropol Hietaniemi Vallila-sali tuolirivit

Metropol Hietaniemi on mukautuvainen lounas- ja tapahtumaravintola aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa. Keittiömme luottaa klassikoihin, mutta kuulostelee herkällä korvalla myös uusia tuulia maailmalta.

Sesongit ovat vahvasti läsnä arjessamme ja teemaviikot valtaavat aina silloin tällöin lounaamme. Juhlimme niin parsa- kuin blinikautta ja monia muita.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on tukenasi kaikissa tilaisuuden vaiheissa. Myyntipalvelumme auttaa sinut alkuun ja hymyilevät tarjoilijamme huolehtivat sinusta ja vieraistasi koko vierailusi ajan.

Kokoukset &
seminaarit

Meillä järjestät niin muutaman hengen palaverit kuin yli sadan hengen seminaarit. Mukautuvaiset tilat, maistuva ruoka ja ammattitaitoinen palvelu mahdollistavat onnistuneet tilaisuuden.

Lue lisää

Juhlat & yksityistilaisuudet

Me rakennamme parhaan mahdollisen kokonaisuuden tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Järjestitpä pikkujouluja, karonkkaa, muistotilaisuutta tai vuosijuhlaa, meillä se onnistuu!

Lue lisää

Vaihtuva lounas arkipäivisin

Runsas salaattipöytä ja vaihtelevat pääruuat tekevät lounaastamme vastustamattoman. Lounaslistaltamme löydät niin kotoisia klassikoita kuin uutuusmakuja maailmalta.

Lue lisää

Metropol Hietaniemi: Hietaniemenkatu 14, 00100 Helsinki   +358 50 407 1488   /   hietaniemi@metropol.fi
Metropol Otaniemi: Tekniikantie 14 / Innopoli 2, 02150 Espoo   +358 45 7750 3023   /   otaniemi@metropol.fi