Metropol Otaniemi Metropol Niittykumpu
Tilaa lounaslista
Anna palautetta

Metropol – kansainväliset maut,
laadukkaat raaka-aineet

Metropol on uuden ajan lounasravintola, jossa yhdistyvät kansainväliset ruokatrendit ja tuoreet raaka-aineet. Metropol on aito ravintola, jossa voit nauttia kansainvälisen tason ruuasta ja tunnelmasta. Innovatiivinen konsepti tarjoaa päivittäin vaihtuvia herkkuannoksia ja makumaailmoja aina Helsingistä Milanoon ja New Yorkista Bangkokiin asti.

Herkkuja kaikkiin tarpeisiin

Metropolissa voit nauttia rauhassa hyvästä ruoasta virkistävän lounashetken merkeissä. Kiireisimmät voivat noutaa lounasannoksen mukaansa esimerkiksi toimistossa nautittavaksi.

Moderni ja tuore vaihtoehto

Metropol Hietaniemi edustaa modernin ajan ruokakulttuuria. Annoksissa käytetään korkealaatuisia ja tuoreita raaka-aineita, jotka hankitaan lähtökohtaisesti kotimaisilta toimittajilta. Päivittäin tarjolla olevat tuoreet leivät leivotaan paikan päällä ja lounasruoassa suositaan laajasti kauden raaka-aineita. 

Ystävällisen palvelun kokous- ja tapahtumapaikka

Lounaan lisäksi Metropol Hietaniemi tarjoaa asiakkailleen toimivat tilat ja palvelut kokouksiin sekä muihin yksityistilaisuuksiin. Metropol Hietaniemen ammattilaiset ovat apunasi tilaisuuden suunnittelussa ja vastaavat toimivasta palvelusta tapahtumassasi mieliinpainuvia makuja unohtamatta.

Metropol - Share Tastes & Events

Metropolin kulinaristisista nautinnoista vastaa Share Tastes & Events Oy. Share ei ole ainoastaan ruokaa parhaimmillaan – se on rentoa yhdessäoloa ja makunautintojen jakamista.

Share-filosofian innoittamasta ruuasta ja aidosta ilmapiiristä vastaa hollantilaissyntyinen Peter Walch. Vuodesta 1988 Peter on työskennellyt mm. Palace Ravintolassa, Ravintola Viassa, Ravintola Teatterissa, Radisson SAS Plazassa, Klaus Kurjen Bulevardi Kaksi ravintolassa ja Kaikilla Mausteilla Cateringissa. Peter Walch palvelee asiakkaitaan viidellä eri kielellä ja koko sydämellä!

Lue lisää Share Tastes & Events -verkkosivuilta.