Metropol Niittykumpu Metropol Hietaniemi
Tilaa lounaslista
Anna palautetta

Metropol – kansainväliset maut,
laadukkaat raaka-aineet

Metropol on uuden ajan lounasravintola, jossa yhdistyvät kansainväliset ruokatrendit ja tuoreet raaka-aineet. Metropol on aito ravintola, jossa voit nauttia kansainvälisen tason ruuasta ja tunnelmasta. Innovatiivinen konsepti tarjoaa päivittäin vaihtuvia herkkuannoksia ja makumaailmoja aina Helsingistä Milanoon ja New Yorkista Bangkokiin asti.

Herkkuja kaikkiin tarpeisiin

Metropolissa voit nauttia rauhassa hyvästä ruuasta tai vain pistäytyä hetkeksi nauttimaan tuoreista leivonnaisista ja höyryävästä kahvista. Kiireisimmät voivat noutaa lounasannoksen mukaansa esimerkiksi toimistossa nautittavaksi. Kahvila tarjoaa läpi päivän herkullisia ja käteviä tuotteita helposti mukaan otettavaksi.

Moderni ja tuore vaihtoehto

Metropol edustaa modernin ajan ruokakulttuuria. Kaikissa annoksissa käytetään vain ensiluokkaisia ja aina tuoreita raaka-aineita. Päivittäin tarjolla olevat tuoreet leivät ja leivonnaiset hankitaan paikallisista leipomoista ja lounasruoassa suositaan laajasti kauden raaka-aineita. Ravintola käyttää vain ekosähköä ja jätteiden lajittelu on hoidettu huolellisesti.

 

Metropol - Share Tastes & Events

Metropolin kulinaristisista nautinnoista vastaa Share Tastes & Events Oy. Share ei ole ainoastaan ruokaa parhaimmillaan – se on rentoa yhdessäoloa ja makunautintojen jakamista.

Share-filosofian innoittamasta ruuasta ja aidosta ilmapiiristä vastaa hollantilaissyntyinen Peter Walch. Vuodesta 1988 Peter on työskennellyt mm. Palace Ravintolassa, Ravintola Viassa, Ravintola Teatterissa, Radisson SAS Plazassa, Klaus Kurjen Bulevardi Kaksi ravintolassa ja Kaikilla Mausteilla Cateringissa. Peter Walch palvelee asiakkaitaan viidellä eri kielellä ja koko sydämellä!

Lue lisää Share Tastes & Events -verkkosivuilta.